Genbrugelige | 24 måneders garanti | Bionedbrydelige

Genbrugelige | 24 måneders garanti | Bionedbrydelige

Søg Søg

Stålbriller: Ikoniske designs opdateret til moderne standarder

Stålbrillen er den brilletype, der minder mest om de første rigtige briller, vi ser afbildet på fotografier og tegninger fra gamle dage. Meget er sket siden de første briller - både med glas og stel, det gælder også stålbrillen, der løbende er blevet forbedret. Hos Carlottas Village har vi opdateret ikoniske designs til moderne standarder, og vores kollektion af stålbriller tilbyder et minimalistisk og moderne design.

Kirurgisk stål

Vi har valgt at benytte kirurgisk stål til vores stålbriller for at styrke holdbarheden. Stål korroderer i kontakt med saltvand. Menneskets sved er saltvand og udgør derfor en udfordring for stålbriller, som udsættes for sved og andre elementer i dagligdagen. Kirurgisk stål anses som den rustfri ståltype, som er mest modstandsdygtig over for korrosion, derfor har vi valgt at lade os inspirere af læger og tandlægers brug af kirurgisk stål til deres instrumenter; og vi benytter således kirurgisk stål til vores stålbrillestel.

Mange farver og faconer

Stålbriller fra Carlottas Village kommer i mange farver og faconer. De tager udgangspunkt i den skandinaviske designtradition og tilføjer et internationalt og trendy præg, samtidig med at de er lette i vægt og komfortable at have på. Vores anvendelse af kirurgisk stål gør, at brillestellene har lav vedligeholdelse og forbliver smukke i længere tid, da de ikke mister deres glans over tid på trods af udsættelse for daglige påvirkninger.

Passer til de fleste ansigtsformer

Stålbriller appellerer til en bred vifte af mennesker, uanset stilpræferencer og ansigtsform. Den primære udseendemæssige forskel på stålbriller og titaniumbriller - som også er et populært valg - er, at stålbrillen er mere solid i sin fremtoning. Vi laver vores stålbriller med dig for øje. Det betyder, at du kan finde det perfekte par, der komplementerer dine træk og fremhæver din unikke personlighed. Fra rektangulære stel, der tilføjer struktur, til runde stel, der blødgør ansigtet, er der et bredt udvalg af designs at vælge imellem. Se i øvrigt vores guide til hvilke briller, der klæder dit ansigt bedst.

Bæredygtighed og genbrug af stål

Alle vores materialer er genbrugelige og bionedbrydelige og selvfølgelig også allergivenlige. Den lave vægt og den lange livscyklus på vores brillestel medvirker til, at de har et lavt co2-aftryk.

Derfor skal du vælge stålbriller

En af stålbrillernes kendetegn er deres lette vægt kombineret med en solid struktur, hvilket gør dem behagelige at have på hele dagen, samtidig med at de tilføjer dit udseende sofistikeret elegance. Det kirurgiske ståls modstandsdygtighed over for korrosion og dets smukke glans gør stålbriller til et populært valg.


Shop stålbriller


Alternative Carlottas Village brillematerialer

Vi designer også briller i andre materialer end rustfrit stål.


Læs om Carlottas Village acetatbriller

Search

Skift sprog